Programma Vlissingen

Programma voor de Open Havendag Zeeland in Vlissingen 


Bedrijvenmarkt

(Haven)bedrijven presenteren zich met een stand in de centrale tent. Zij vertellen u graag over hun specifieke werkzaamheden!

Carrière markt

Veel bedrijven hebben moeite om hun vacatures in te vullen. In de centrale tent wordt een carrière markt georganiseerd, waar werkzoekenden en carrière switchers  zich kunnen laten informeren over vacatures in en om de haven.

Ben je werkzoekende of een carriereswitcher bezoek dan de carrieremarkt in Terneuzen of Vlissingen tijdens de Open Havendag op 23 juni!
Check vacatures online http://www.openhavendagzeeland.nl/index.php/over-open-haven-dagen/carrieremarkt

Voorlichtingsbijeenkomst Werkzoekenden

In samenwerking met UWV/Werk Servicepunt wordt er een voorlichtingsbijeenkomst voor werkzoekenden georganiseerd.
Voor meer informatie, mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Workshop Solliciteren

Hoe val je op bij werkgevers? Do’s & don’ts van solliciteren. Hoe bereid je je voor? En veel meer.
Meld je aan voor een workshop solliciteren in Vlissingen op de Open Havendag op 23 juni -> Aanmelden workshops OHD Vlissingen

Diverse demonstraties

Jeugdbrandweer Veere en Brandveilig wonen zijn aanwezig tijdens de Open Havendag Zeeland bij Damen Shiprepair, o.a. met een informatiestand over Brandveilig Leven, een springkussen voor de jongste gasten, een belevingscontainer, een brand gesimuleerd in een woonhuis, probeer door de rook je weg naar buiten te vinden!

Containerafhandeling

Feyter Forklift Services en C-Port, Thuis in de haven! houden tijdens de Open Havendag Zeeland in Vlissingen een interessante, logistieke demonstratie. Tijdens deze demo wordt een vaak voorkomende containeroperatie in beeld gebracht, waarbij de Reachstacker (containerheftruck) en de Meclift (unieke, extreem compacte heftruck) ingezet wordt. Leuk voor jong en oud!

Helikopter vlucht

Tegen betaling kunt u een helikopter vlucht maken vanaf het terrein achter de Mission to Seafarers, voor de ingang van Damen Shiprepair.
Voor meer informatie en/ of reserveren kijk op : www.prince-helicopters.nl 

Rondvaarten

Met de Denick II of de IJmond vaart u langs de bedrijven in het havengebied in Vlissingen-Oost, de gids vertelt wat er bij al die bedrijven gebeurt. De rondvaart duurt ongeveer 1 uur.

Vanaf 09.30 uur ieder half uur. Laatste rondvaart 15.00 uur.

De rondvaarten zijn, in verband met het op- en afstappen, helaas niet geschikt voor mindervaliden.

>> Reserveer nu kaarten voor met de Denick II >>
>> Reserveer nu kaarten voor met de IJmond >>

Bedrijfsbezoeken

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij één van de bedrijven? Op 23 juni kunnen de volgende bedrijven, per bus, vanaf het evenemententerrein bij Damen Shiprepair, bezocht worden:

Bow/ Kloosterboer: vertrek 11.30 uur/ 12.30 uur/ 14.30 uur >> Reserveer nu kaarten >>
Damen Shiprepair Vlissingen: 10.00 uur/ 11.00 uur/ 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur 15.00 uur >> Reserveer nu kaarten >>
Van Citters Beheer ( voormalig Thermphos terrein) 11.00 uur. Hiervoor moet u zich altijd via de website van tevoren aanmelden. Minimum leeftijd 12 jaar. >> Reserveer nu kaarten >>
Verbrugge Zeeland Terminal: 10.00 uur/ 11.30 uur/ 13.00 uur en 14.30 uur >> Reserveer nu kaarten >>
Zeeland Refinery: 10.00/ 11.30 en 14.00 uur >> Reserveer nu kaarten >>

De bedrijfsbezoeken duren ongeveer 1 tot 1,5 uur, het bezoek aan Van Citters Beheer duurt ongeveer 2 uur. U dient voor alle bedrijfsbezoeken een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben. 

Algemene havenrondrit per bus

Deze bus neemt u mee langs de bedrijven in het havengebied van Vlissingen-Oost. De gids op de bus vertelt u over allen bedrijvigheid in het gebied.

Vertrek: 10.00 uur/ 11.30 uur/ 13.00 uur/ 14.30 uur >> Reserveer nu kaarten >>
De havenrondrit duurt 1 tot 1,5 uur

Kaarten reserveren

Voor de rondvaarten, bedrijfsbezoeken en de rondrit kunt u kaarten op de dag zelf of via bovenstaande links (maximaal 50%, de rest wordt ter plekke op 23 juni uitgegeven,  behalve voor het bezoek aan Van Citters Beheer), reserveren.

De gereserveerde kaarten zijn op 23 juni uiterlijk 20 minuten voor vertrek af te halen bij de ticketbalie op het evenemententerrein bij Damen Shiprepair. Daarna worden ze opnieuw uitgegeven.